−30 %

Vozíte v autě často vašeho mazlíčka ale váš vysavač si neumí poradit se zabodnutými chlupy v sedačce? Tento kartáč s gumovými štětinami byl navržen přesně pro tyto účely. Více info o produktu naleznete níže v popisku nebo na videu.

Katalogové číslo 491400 SONAX
Číslo výrobku 04914000
Výrobce Sonax
EAN čísla 4064700491403
Záruka 24 měsíců
Standardní cena
455 Kč
vaše cena
318 Kčs DPH
ušetříte
137 Kč
262,81 Kčbez DPH

Kartáč na chlupy, SONAX
Jestliže vás trápí chlupy vašich mazlíčků ve vašem voze a nebaví vás neustále vytahovat zabodnuté chlupy v sedačce, protože je váš vysavač odmítl vysát, pořiďte si tento kartáč. Jeho speciální gumové štětiny byli navrhnuty tak, aby snadno a rychle odstranili nežádoucí chlupy ze sedaček, koberce a dalších čalounění nejen vašeho vozu. Dobré využití najde zajisté i ve vaší domácnosti.
Náš tip:
Po použití opláchněte proudem vody a kartáč bude zase jako nový. 
SONAX má vedoucí postavení na trhu v oblasti autokosmetiky v Německu a je jeden z předních světových výrobců autokosmetiky. Distribuce značky sonax je zastoupena ve 100 zemích po celém světě. Již více než 60 let společnost vyvíjí a vyrábí vysoce výkonné přípravky autokosmetiky, které splňují nejvyšší nároky automobilových uživatelů nejen v Německu. Značka sonax je rozdělena do několika sérii dle náročnosti a cenové dostupnosti - Xtreme, Premium, Professional a Profiline.

Oficiální web výrobce naleznete ZDE. 


V naší nabídce naleznete jen produkty z oficiálních zdrojů v originální kvalitě. Pozor na falzifikáty na Českém trhu. Zárukou je spokojenost a hodnocení zákazníků, stálá kamenná prodejna s historií od roku 1991 a vlastní autoservis, kde tyto produkty také používáme.