−2 %

Mycí houba s extrémně savým a mycím efektem. Dvě rozdílné struktury zajistí dokonalé umytí vozu. Bíla strana – hrubší struktura pro odstranění větších nečistot, šedá strana – extra měkká pro mytí celého vozu. Značka SONAX garantuje precizní zpracování a vysokou životnost.

Katalogové číslo 428000
Číslo výrobku 04280000
Výrobce Sonax
Záruka 24 měsíců
Standardní cena
99 Kč
vaše cena
97 Kčs DPH
ušetříte
2 Kč
80,17 Kčbez DPH

Mycí houba 2 v 1, SONAX
Mycí houba s vysokým sacím účinkem a skvělými mycími schopnostmi. Funkce 2 v 1 zajistí dokonalé umytí celého vozu. Bílá hrubší strana je vhodná pro odstranění větších nečistot a šeda - extra jemná struktura pro mytí celého vozu. Kvalita a zpracování značkou SONAX zajišťuje dlouhou životnost této mycí houby.
Speciální tvar houby zajistí dokonalé držení a zároveň velkou stíranou plochu.
SONAX má vedoucí postavení na trhu v oblasti autokosmetiky v Německu a je jeden z předních světových výrobců autokosmetiky. Distribuce značky sonax je zastoupena ve 100 zemích po celém světě. Již více než 60 let společnost vyvíjí a vyrábí vysoce výkonné přípravky autokosmetiky, které splňují nejvyšší nároky automobilových uživatelů nejen v Německu. Značka sonax je rozdělena do několika sérii dle náročnosti a cenové dostupnosti - Xtreme, Premium, Professional a Profiline.

Oficiální web výrobce naleznete ZDE. 


V naší nabídce naleznete jen produkty z oficiálních zdrojů v originální kvalitě. Pozor na falzifikáty na Českém trhu. Zárukou je spokojenost a hodnocení zákazníků, stálá kamenná prodejna s historií od roku 1991 a vlastní autoservis, kde tyto produkty také používáme.