−25 %

Pravá jelenice Německého výrobce SONAX v prvotřídní kvalitě. Vysoce trvanlivá utěrka z pravé přírodní kůže sloužící k vysoušení karoserií, skel, chromovaných dílů, nerezu a dalších částí vozidel.

Katalogové číslo 416300 SONAX
Číslo výrobku SCS416300, 04163000
Výrobce Sonax
Záruka 24 měsíců
Standardní cena
613 Kč
vaše cena
462 Kčs DPH
ušetříte
151 Kč
381,82 Kčbez DPH

Pravá jelenice 59x38cm, SONAX
Vysoce savá a trvanlivá originální jelenice z pravé kůže, která se používá k vysoušení karoserií, skel, nerezu, chromovaných dílů apod. Nezanechává šmouhy, "mapy" a zbytky zaschlých kapek na umytém vozidle. Vhodná i pro použití v domácnosti. Značka SONAX je zárukou precizního zpracování a dlouhé trvanlivosti.
NÁŠ TIP:
"Před prvním použitím doporučujeme vyprat v teplé vodě a po každém použití důkladně omýt čistou vodou."

 SONAX má vedoucí postavení na trhu v oblasti autokosmetiky v Německu a je jeden z předních světových výrobců autokosmetiky. Distribuce značky sonax je zastoupena ve 100 zemích po celém světě. Již více než 60 let společnost vyvíjí a vyrábí vysoce výkonné přípravky autokosmetiky, které splňují nejvyšší nároky automobilových uživatelů nejen v Německu. Značka sonax je rozdělena do několika sérii dle náročnosti a cenové dostupnosti - Xtreme, Premium, Professional a Profiline.

Oficiální web výrobce naleznete ZDE. 


V naší nabídce naleznete jen produkty z oficiálních zdrojů v originální kvalitě. Pozor na falzifikáty na Českém trhu. Zárukou je spokojenost a hodnocení zákazníků, stálá kamenná prodejna s historií od roku 1991 a vlastní autoservis, kde tyto produkty také používáme.